Znižano

ANTIHANGOVER – NAPITEK (PAKET 2x)

7.99 5.99

Kategorija:
Opis

Opis

OPIS: One:47 je edinstven ter povsem naraven prehranski dodatek, ki vsebuje naravne izvlečke polne vitaminov, mineralov ter elektrolitov s katerimi nadomestimo skozi noč izgubljena hranila.

 

NAVODILA ZA UPORABO: Vsakič zaužiti en shot pred uživanjem alkohola in enega pred spanjem.

 

SESTAVINE: Voda, dekstroza, ekstrakt indijske fige, ekstrakt acerole, trimagnezijevdicitrat, kislina (citronska kislina), natrijev hidrogenkarbonat, ekstrakt ginkgojevih listov, ekstrakt ingverja, ekstrakt vrbovega lubja, kalijev klorid, cinkov citrat, piridoksin hidroklorid, riboflavin, tiamin hidroklorid, cianokobalamin, sladilo (steviol glikozid), konzervirna sredstva (natrijev benzoat, kalijev sorbat), sredstvo za zgoščevanje (ksantan), aroma.

 

one47Formula, ki temelji na študiji
one47 Naravna učinkovitost
one47 100% Garancija vračila denarja

 

Sestavine: Ingver, ginko, kaktusova figa, vrbovo lubje ter divja češnja oz. super sadež.

 

KDAJ POTREBUJEMO ONE:47?

Ne samo ob velikem popivanju, temveč ob vsaki konzumaciji alkohola in dolgem bedenju v noč, bi bilo smiselno v naše telo vnesti One:47.
Na rojstnodnevnih zabavah, festivalih, koncertih, porokah, novoletnih slavjih ter kjerkoli drugje uživamo alkohol, je pa One:47 seveda obvezno zaužiti.

 

Z MOČJO NARAVNIH SESTAVIN&ZNANOSTI

Vzeti zjutraj zdravila samo zato, ker smo uživali alkohol? To za nas ni smiselno. Še posebej zato, ker ta še dodatno obremenjujejo želodec in jetra.
Naš cilj je telo pripraviti na naporne stresne noči na popolnoma naraven način. Ne bomo obljubili enakega učinka, kot analgetiki zjutraj, vendar prepričani smo, da boste definitivno boljšega počutja. Zagotovite vitamine in minerale svojemu telesu pred in po izgubi le teh.

 

ALKOHOL JE STRES ZA VAŠE TELO

Uživanje alkohola ima v človeški zgodovini dolgo tradicijo. Obstajajo številne priložnosti, ko imamo možnost zaužiti alkoholno pijačo. Vendar pa nikoli ne pozabimo, da je alkohol nezdrav in lahko povzročimo škodo našemu telesu. Razgradimo ga skozi jetra in različne metabolične procese, za katere telo potrebuje energijo, encime in hranila. Ko se vseeno zgodi, da se srečamo z  alkoholom, je One:47 prava rešitev za regeneracijo našega telesa.