DIVJA ČEŠNJA

Acerola oz. divja češnja je pravi super sadež, ki premore ogromno količino vitamina C. Vitamin C prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema ter k zmanjšani utrujenosti oz. izčrpanosti. Zagotovo nujno potreben po naporni noči!

KAKTUS FIGA

Kaktus figa vsebuje veliko kalcija in vitamina B, C, E, še bolj pa je bogata z velikimi količinami dragocenega magnezija in kalija. Telo z vnosom alkohola prikrajšamo za pomembna hranila, zato je vnos naštetih snovi nujno potreben.

LUBJE VRBE

Ne skrbite – ni vam potrebno glodati nobene drevesne skorje, da bi zaužili zdravilne učinkovine bele vrbe. Bela vrba namreč vsebuje podobno snov kot aspirin – salicin in ta se nahaja v izvlečku, ki ga vsebuje One:47.

INGVER

V ingverju se nahaja več kot štiristo zdravilnih učinkovin, ki so jih v dolgih letih raziskovanja že dobro spoznali in dokazali njihove učinke. Imenujemo ga tudi kralj med antioksidanti, med drugim pa krepi obrambne mehanizme in pomaga pri glavobolu.

GINKO

Še eno superživilo, ki pomaga pri prekrvavljenosti možganov ter preprečuje slabost, vrtoglavico in glavobol. Ginko hkrati onemogoča delovanje za zdravje škodljivih prostih radikalov.

VITAMINI IN ELEKTROLITI:

One:47 napitek vsebuje tudi kalij, magnezij, natrij in cink ter vitamine B1, B2 in folno kislino. Takoj vrnite svojemu telesu tisto, kar mu je odvzela naporna noč!